Goed
Nieuws!

Wij vinden kwaliteit in het knippen en kleuren evenals professioneel advies belangrijk. Dit blijkt uit onze aanpak om samen te kijken naar wie je bent en wat je wilt uitstralen. Natuurlijk gaan we op zoek op welke manier jouw haar het beste tot zijn recht komt, dit door gebruik te maken van organische valling en textuur van het haar.   

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan via de website een afspraak of kom langs voor een vrijblijvend advies.

IMG_2277

Maak
jouw afspraak

Ben jij klaar voor je nieuwe look? Maak dan snel jouw afspraak bij de haarstylisten van salon Lily! Because who needs chemicals for awesome hair?!

Salon Lily
Stylisten

Wat onze stylisten kenmerkt is de eigenwijze visie en we zijn niet bang om die te uiten. Onze stylisten durven zichzelf te zijn en daardoor onstaan de mooiste haarconcepten met heel veel plezier.

WIJ STELLEN ONS GRAAG AAN JE VOOR!

NOORTJE

Mijn naam is Noortje en ik ben de nieuwe eigenaar van Salon Lily. Graag stel ik me kort aan je voor. Met veel plezier werk ik al meer dan veertien jaar in het kappersvak. De eerste tien jaar in Rotterdam en daarna twee jaar in Australië (Perth en Melbourne). Na mijn thuiskomst in Nederland ben ik voor Sjenkels in Delft gaan werken. Tegelijkertijd heb ik gestudeerd en succesvol de Da Vinci College te Dordrecht afgerond. Na manager van Sjenkels in Haarlem geweest te zijn, is het nu tijd voor een nieuw avontuur.  Mijn droom om een eigen onderneming te starten wordt realiteit.Terug in Rotterdam, waar het voor mij allemaal is begonnen. Back to the roots!

QE2A9641-2

ZAHNINA

Mijn naam is Zahnina en ik ben werkzaam als topstylist en colorist bij Kapsalon Lily. Graag stel ik me kort aan je voor.

ALICIA

Alicia moved to Rotterdam in 2021 after quitting her job in Barcelona and started working in Salon Lily by the end of November. She’s vegan friendly and has a passion for vintage stores. I’m a colorist/ upcoming senior hairstylist who really enjoys all lightening techniques such as balayage and highlights, I love how we can adapt them to get a unique result each time. Styling must be one of my favorite services, giving movement and texture to the hair and the finale touch to the whole service.
IMG_4237
Appen met Lily
Kan ik je ergens mee helpen? Je kan me met al je haarvragen appen!

Liefs,
Lily